Ingrediënten voor Last-minute brownie met Nutella
Benodigdheden
- Extra vergine Olijfolie
- Grof gemalen peper en zeezout
- Mixer met garde
- Oven
- Bakvorm van 20 x 30 cm
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C en vet een vierkante bakvorm goed in.
- Doe de boter en chocolade in een steelpannetje en smelt beide op middelhoog vuur. Blijf roeren om te voorkomen dat de chocolade verbrandt.
- Schenk de gesmolten boter en chocolade in een kom en doe hier de suiker bij. Klop het even goed door.
- Voeg vervolgens een voor een de eieren toe terwijl je blijft kloppen.
- Doe tot slot de kristal suiker, bloem en cacaopoeder erbij in de kom en spatel het geheel tot een klontvrij browniebeslag.
- Stort het beslag in de bakvorm en verdeel het met een spatel over de hele vorm.
- Bak de brownies 30 minuten in het midden van de oven.
- Smeer de nog lauwwarme brownie in met de Nutella.
Laat de brownie afkoelen in de vorm als je hem niet warm serveert. De brownie wordt steviger zolang hij in de vorm afkoelt.