Last-minute brownie met Nutella

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Brownies met Nutella is altijd een goed idee
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Last-minute brownie met Nutella

boter (+ extra voor invetten bakvorm)
pure chocolade
kristalsuiker
eieren
bloem
ongezoete cacaopoeder
zout
Nutella

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en vet een vierkante bakvorm goed in.
  2. Doe de boter en chocolade in een steelpannetje en smelt beide op middelhoog vuur. Blijf roeren om te voorkomen dat de chocolade verbrandt.
  3. Schenk de gesmolten boter en chocolade in een kom en doe hier de suiker bij. Klop het even goed door.
  4. Voeg vervolgens een voor een de eieren toe terwijl je blijft kloppen.
  5. Doe tot slot de kristal suiker, bloem en cacaopoeder erbij in de kom en spatel het geheel tot een klontvrij browniebeslag.
  6. Stort het beslag in de bakvorm en verdeel het met een spatel over de hele vorm.
  7. Bak de brownies 30 minuten in het midden van de oven.
  8. Smeer de nog lauwwarme brownie in met de Nutella.

Laat de brownie afkoelen in de vorm als je hem niet warm serveert. De brownie wordt steviger zolang hij in de vorm afkoelt.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen