Kris z'n wereldse kijk op de steak tartaar - Mexicaans & Aziatisch

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Kris z'n wereldse kijk op de steak tartaar - Mexicaans & Aziatisch

Voor Aziatische steak tartaar:
biefstuk
eigeel
sjalot (fijngesneden)
olijfolie
kappertje
peper en zout
mosterd
enkele druppels worcestersaus
sojasaus, vissaus, sesamolie
tobasco
verse koriander
verse munt
geroosterd sesamzaad
radijs
kroepoek
Voor Mexicaanse steak tartaar:
biefstuk
eigeel
sjalot
olijfolie
kappertjes
peper en zout
mosterd
enkele druppels worcestersaus
tabasco
verse koriander
paprika poeder, komijn, oregano
jalapeño pepers
tequila

Bereiding

Bereiding van de Aziatische Steak Tartaar:

  1. Snij de biefstuk in fijne blokjes en voeg het eigeel, de sjalot en kappertjes toe.
  2. Meng een beetje fijngesneden koriander en munt door de tartaar
  3. Breng de tartaar op smaak met olijfolie, sojasaus, vissaus, sesamolie peper, zout, 2 druppels tabasco, worcestersaus en mosterd.
  4. Verdeel met een theelepel de tartaar op de kroepoek en werk af met een plakje radijs, verse koriander en geroosterd sesamzaad.

Bereiding van de Mexicaanse Steak Tartaar:

  1. Snij de jalapeño pepers in fijne blokjes en meng de blokjes jalapeño met tequila.
  2. Snij de biefstuk in fijne blokjes en voeg eigeel, sjalot en kappertjes toe
  3. Breng de tartaar op smaak met paprikapoeder, komijn, oregano, olijfolie, peper, zout, 2 druppels tabasco, worcestersaus en mosterd
  4. Lepel een beetje tartaar op de tortillachips en werk af met een klein beetje jalapeño en verse koriander
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen