Ingrediënten voor Kris z'n wereldse kijk op de steak tartaar - Mexicaans & Aziatisch
Bereiding
Bereiding van de Aziatische Steak Tartaar:
- Snij de biefstuk in fijne blokjes en voeg het eigeel, de sjalot en kappertjes toe.
- Meng een beetje fijngesneden koriander en munt door de tartaar
- Breng de tartaar op smaak met olijfolie, sojasaus, vissaus, sesamolie peper, zout, 2 druppels tabasco, worcestersaus en mosterd.
- Verdeel met een theelepel de tartaar op de kroepoek en werk af met een plakje radijs, verse koriander en geroosterd sesamzaad.
Bereiding van de Mexicaanse Steak Tartaar:
- Snij de jalapeño pepers in fijne blokjes en meng de blokjes jalapeño met tequila.
- Snij de biefstuk in fijne blokjes en voeg eigeel, sjalot en kappertjes toe
- Breng de tartaar op smaak met paprikapoeder, komijn, oregano, olijfolie, peper, zout, 2 druppels tabasco, worcestersaus en mosterd
- Lepel een beetje tartaar op de tortillachips en werk af met een klein beetje jalapeño en verse koriander
print recept