Kipkerrie brochette; eten voor een prikkie

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Kipkerrie brochette; eten voor een prikkie

kippendijen, zonder bot en vel, in blokjes van 2 x 2 cm gesneden
kerriekruiden
zonnebloemolie
verse ananas in stukjes van 2 x 2 cm, of een blikje ananasstukjes
gele paprika, in blokjes

Benodigdheden

Bereiding

  1. Marineer het vlees met de kerriekruiden en zonnebloemolie minimaal 10 minuten.
  2. Rijg het vlees om en om met de ananas- en paprikastukjes aan de prikkers. Bestrooi nog licht met peper en zout voordat je ze grilt op de barbecue.
  3. Grill het vlees in 7 à 10 minuten goudbruin, terwijl je de stokjes regelmatig draait.

Tip! Lekker bij een Aziatisch getinte salade of als onderdeel van je barbecue.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen