Ingrediënten voor Kapsalon uit de wok
Benodigdheden
Bereiding
- Verhit een scheutje olie in de wok. Wok de voorgekookte krieltjes eerst circa 2 minuten, voeg de shoarma toe en wok al roerend in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
- Halveer de ijsbergsla, haal de kern eruit zodat je een bakje krijg.
- Snijd de kern van de ijsbergsla in reepjes.
- Snijd de tomaat in partjes en de komkommer in plakjes.
- Breng de sla op smaak met de olijfolie, zout en peper.
- Verdeel de geraspte kaas over de shoarma, verlaag het vuur en wok mee tot de kaas smelt.
- Verdeel de kapsalon uit de wok in de slabakjes met de extra sla.
- Schep over de kapsalon ruim knoflooksaus en eventueel wat sambal.
Uit het boek: Wokking Lekker
Samenwerkingen:
Saskia Lelieveld
Bowls and Dishes