Kapsalon uit de wok

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

kapsalon

Ingrediënten voor Kapsalon uit de wok

zonnebloemolie
shoarma
krieltjes
ijsbergsla
tomaten
komkommer
olijfolie
jonge kaas
knoflooksaus
sambal oelek

Benodigdheden

Wok

Bereiding

  1. Verhit een scheutje olie in de wok. Wok de voorgekookte krieltjes eerst circa 2 minuten, voeg de shoarma toe en wok al roerend in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
  2. Halveer de ijsbergsla, haal de kern eruit zodat je een bakje krijg.
  3. Snijd de kern van de ijsbergsla in reepjes.
  4. Snijd de tomaat in partjes en de komkommer in plakjes.
  5. Breng de sla op smaak met de olijfolie, zout en peper.
  6. Verdeel de geraspte kaas over de shoarma, verlaag het vuur en wok mee tot de kaas smelt.
  7. Verdeel de kapsalon uit de wok in de slabakjes met de extra sla.
  8. Schep over de kapsalon ruim knoflooksaus en eventueel wat sambal.

Uit het boek: Wokking Lekker

Samenwerkingen:
Saskia Lelieveld
Bowls and Dishes

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen