Japanse dumplings

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Japanse dumplings

eiernoedels
sojasaus
knoflook
verse gember, geraspt
lente-uien in dunne ringen
groenteboullion
zonnebloemolie
gyoza's met groentevulling
wortels, julienne gesneden
babyspinazie
sesamzaadjes

Bereiding

  1. Breng een grote pan met water aan de kook, doe de noedels in de pan volgens de aanwijzigingen op verpakking. Laat ze uitlekken en verdeel over de kommen.
  2. Doe de sojasaus, knoflook, gember en de helft van de lente-ui in een pan en roerbak 1 minuut. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook, leg het deksel op de pan en laat 10 minuten op middelhoog vuur koken.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de gyoza's volgens aanwijzingen op de verpakking. Kook de wortelreepjes 5 minuten in een pan met kokend water, giet af en zet op zij.
  4. Verdeel de bouillon, gyoza's, wortelreepjes en spinazie over de kommen. Bestrooi met de sesamzaadjes en resterende lente-ui.

Pak eetstokjes erbij en geniet! Bestel het boek Chinees! voor meer lekkere Aziatische gerechten.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen