Ingrediënten voor Japanse dumplings
Bereiding
- Breng een grote pan met water aan de kook, doe de noedels in de pan volgens de aanwijzigingen op verpakking. Laat ze uitlekken en verdeel over de kommen.
- Doe de sojasaus, knoflook, gember en de helft van de lente-ui in een pan en roerbak 1 minuut. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook, leg het deksel op de pan en laat 10 minuten op middelhoog vuur koken.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de gyoza's volgens aanwijzingen op de verpakking. Kook de wortelreepjes 5 minuten in een pan met kokend water, giet af en zet op zij.
- Verdeel de bouillon, gyoza's, wortelreepjes en spinazie over de kommen. Bestrooi met de sesamzaadjes en resterende lente-ui.
Pak eetstokjes erbij en geniet! Bestel het boek Chinees! voor meer lekkere Aziatische gerechten.