Italiaanse aardappelsalade met burrata

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Italiaanse aardappelsalade met burrata

roseval aardappels/krieltjes
burrata
pancetta
pistachenoten, fijngehakt
basilicum, grof gesneden + extra voor garnering
munt, grof gesneden
chilivlokken
knoflook, geperst
kappertjes
Griekse yoghurt
basilicum/extra vergine olijfolie

Benodigdheden

Staafmixer of keukenmachine

Bereiding

  1. Kook de aardappels volgens de verpakking gaar. Bak ondertussen de pancetta in een koekenpan krokant en draai deze tot kruim met een staafmixer of in een keukenmachine. Meng de basilicum en munt met de kappertjes, chilivlokken en knoflook.
  2. Snijd de gekookte aardappels in grove stukken. Meng door het kappertjes-mengsel de Griekse yoghurt en de aardappels. Maak af met pistache noten, pancetta, basilicumolie, de bol burrata en garneer met extra basilicum.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen