IJskoffie met karamelsiroop

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Heerlijk met een smaakvleugje karamel
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

IJskoffie HMC Kim

Ingrediënten voor IJskoffie met karamelsiroop

bollen koffie ijs
melk
afgekoelde koffie
scheutje karamelsiroop
Verse slagroom
Suiker
Karamel fudge

Benodigdheden

Bereiding

  1. Zet een kop koffie en laat de koffie afkoelen (een espresso kan ook als je van een sterkere koffiesmaak houdt)
  2. Voeg in een beslagkom de suiker en de verse slagroom toe en klopt op tot stevige slagroom.
  3. Doe het ijs, de melk, de karamelsiroop en de afgekoelde koffie in een blender en mix tot er geen klontjes meer inzitten.
  4. Snijd de karamel fudge in kleine blokjes.
  5. Schenk de ijskoffie in glazen en voeg hier bovenop de slagroom toe en decoreer de ijskoffie met stukjes karamel fudge.

Tip! Liever een sterkere ijskoffie? Vervang dan de helft van de melk door Bailyes en laat de karamelsiroop en karamel fudge weg.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen