Homemade piccalilly

Bereidingstijd: 1 uur+
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

 

Ingrediënten voor Homemade piccalilly

bloemroosjes
sperziebonen
paprika
komkommer
cherrytomaatjes
zout
maizena
kurkuma
mosterdpoeder
gele mosterdzaadjes
gemalen komijnzaadjes
gemalen korianderzaadjes
azijn
kristalsuiker

Benodigdheden

Mason Jars

Bereiding

  1. Snij de groentes in kleine stukjes en doe deze in een ruime schaal. Strooi het zout over de groentes en meng goed door. Laat het mengsel op een koele plaats ongeveer 24 uur staan.
  2. Kook intussen de potjes en dekseltjes ongeveer een kwartier in kokend water om te steriliseren. Laat potjes en deksels uitlekken op een schone theedoek.
  3. Spoel na 24 uur de groentes goed af en laat goed uitlekken.
  4. Breng de azijn samen met de suiker aan de kook. Meng intussen de droge ingrediënten en giet er een klein beetje van de azijn bij, zodat je een pasta krijgt.
  5. Als de azijn kookt schep je een beetje bij de pasta. Roer goed door zodat je geen klontjes krijgt. Doe het mengsel vervolgens in de pan met kokende azijn en kook een paar minuten mee. De saus wordt dikker.
  6. Meng de saus goed door de groentes en vul de potjes gelijkmatig.
  7. Sluit de potjes af en zet ze op de kop en laat afkoelen. Laat minimaal 1 maand staan voor het lekkerste resultaat.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen