Homemade chuncky granola met o.a. noten en rozijnen

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Zelfgemaakte chuncky havermout!
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Homemade chuncky granola met o.a. noten en rozijnen

havermout
ongezouten notenmix
rozijnen
kaneel
banaan
kokosolie gesmolten
honing
pindakaas

Benodigdheden

Oven met bakplaat en bakpapier, steelpannetje, staafmixer of vork

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en beleg een bakplaat/rooster met bakpapier.
  2. Smelt de kokosolie en pindakaas in een pannetje en roer hier de honing doorheen
  3. Pureer de banaan met een staafmixer of prak met een vork en meng deze door het kokospindakaasmengsel heen.
  4. Meng de havermout, notenmix, rozijnen en kaneel door elkaar in een bak en voeg hier het kokosoliemengsel aan toe. Roer het geheel totdat het kruimelige klontjes worden.
  5. Verdeel de granola over de met bakpapier beklede bakplaat en zet voor ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Laat de granola voor serveren volledig afkoelen.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen