Hollandaise in een handomdraai

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Zo wordt Hollandaise maken wel héél makkelijk
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Zelf makkelijk Hollandaise saus maken? Dat doe je zo. Wij hebben een foolproof recept ontwikkeld, zodat zelf Hollandaise maken een eitje wordt. Dus trek die blender maar uit de kast, volg ons stappenplan en til vanaf vandaag je ontbijt naar een sterrenniveau.

Ingrediënten voor Hollandaise in een handomdraai

Ongezouten boter
Eierdooiers
Citroensap
Scheutje azijn
Snufje zout

Bereiding

  1. Smelt de boter langzaam in een steelpannetje.
  2. Meng de eierdooiers samen met het citroensap, azijn en zout in de blender en pulseer op lage snelheid ongveer 20 seconden.
  3. Voeg nu - terwijl de blender op lage snelheid draait - (heel!) langzaam de gesmolten boter toe aan het eierdooiermengsel.
  4. Laat nog een paar seconden draaien zodat alles goed is gemengd.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen