Wij aten afgelopen week bij The Goat in Rotterdam en konden de Surf 'n Turf loaded fries niet uit ons hoofd zetten. Omdat we niet iedere dag bij The Goat voor de deur kunnen liggen om deze loaded fries te bestellen, besloten we onze eigen versie te maken.
Ingrediënten voor HMC's versie op de Surf 'n Turf loaded fries van The Goat
Bereiding
- Bak de friet naar wens af (oven, airfryer, frituur) volgens de instructies op de verpakking. Bak de schnitzels krokant in de pan en wok de garnalen tot ze gaar zijn. Snijd de krokante kipschnitzels in repen
- Warm de koffiemelk op in een steelpannetje. Voeg de cheddar toe zodra de koffiemelk warm is. Zet het vuur uit en laat de cheddar smelten. Als de saus te dik is/wordt kun je het nog even opwarmen of een klein beetje gewone melk toevoegen.
- Schep 4 el van de kaassaus in de pan van de garnalen en zorg ervoor dat de garnalen goed bedekt zijn met de kaassaus.
- Verdeel de frietjes en rucola over de borden. Leg de repen kipschnitzels erop, samen met de garnalen. Verdeel de rest van de kaassaus over de borden en maak, naar wens, af met sriracha en mayonaise.