'Hello-wieners' mummy style

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Scarily delicious
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor 'Hello-wieners' mummy style

Danerolles Croissants extra large
blikken Unox hotdogs
ei

Benodigdheden

Oven met bakplaat en bakpapier, kwastjedeegroller

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Rol het croissantdeeg uit, klap in de lengte dubbel en rol uit. Snijdt in reepjes van ongeveer een halve centimer breed en 15 à 20 cm lang.
  2. Omwikkel de worstjes met de slierten deeg door het iets uit te rekken. Zorg dat de slieren deeg hier en daar overlappen en dat je ruimte voor het gezicht van de mummie open laat.
  3. Leg de mummies op een ovenplaat met bakpapier.
  4. Roer een eidooier los met 1 el water en bestrijk ze met een kwastje en bak ze in ongeveer 12 min tot ze goudbruin zijn.
  5. Maak de oogjes door met een tandenstoker of satéprikker twee puntjes mosterd aan te brengen.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.