Voor deze wentelteefjes met een bijzondere twist (namelijk Indiase kruiden) gebruikten we het brood van Smaakt. Dit proteïne brood uit de lijn Less Carb bevat zo'n 55% minder koolhydraat dan 'normaal' brood, maar dat neemt niet weg hoe lekker het brood is. Met het gebruik van Indiase kruiden toverden we het traditionele wentelteefje om, en met een proteïne rijke spinazie on the side kan jij na dit gerecht alles aan.
Ingrediënten voor Hartige wentelteefjes met Indiase kruiden en een spinaziesalade
Bereiding
- Meng de melk, korma pasta en eieren samen in een kom. Mix de fijngehakte rode peper en koriander er doorheen.
- Verwarm 1 el kokosolie in een koekenpan. Zodra de olie warm is, dip je de boterhammen in het eimengsel en bak je die bruin en krokant in de pan.
- Maak intussen de salade. Meng de spinazie met de koriander of munt blaadjes. Maak de dressing door de korma pasta, olijfolie, azijn en ahornsiroop te mengen. Meng dit door de salade heen.
- Serveer de wentelteefjes en de salade en eventueel wat parmezaanse kaas.