Hartige wentelteefjes met Indiase kruiden en een spinaziesalade

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Koolhydraatarme wentelteefjes
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Voor deze wentelteefjes met een bijzondere twist (namelijk Indiase kruiden) gebruikten we het brood van Smaakt. Dit proteïne brood uit de lijn Less Carb bevat zo'n 55% minder koolhydraat dan 'normaal' brood, maar dat neemt niet weg hoe lekker het brood is. Met het gebruik van Indiase kruiden toverden we het traditionele wentelteefje om, en met een proteïne rijke spinazie on the side kan jij na dit gerecht alles aan.

Ingrediënten voor Hartige wentelteefjes met Indiase kruiden en een spinaziesalade

melk
korma pasta
eieren
rode peper, fijngehakt
koriander, fijngehakt
kokosolie om in te bakken
Smaakt Less Carb boterhammen
Parmezaanse kaas (optioneel)
verse spinazie
koriander of munt blaadjes
korma pasta
olijfolie
azijn
ahornsiroop

Benodigdheden

Bereiding

  1. Meng de melk, korma pasta en eieren samen in een kom. Mix de fijngehakte rode peper en koriander er doorheen.
  2. Verwarm 1 el kokosolie in een koekenpan. Zodra de olie warm is, dip je de boterhammen in het eimengsel en bak je die bruin en krokant in de pan.
  3. Maak intussen de salade. Meng de spinazie met de koriander of munt blaadjes. Maak de dressing door de korma pasta, olijfolie, azijn en ahornsiroop te mengen. Meng dit door de salade heen.
  4. Serveer de wentelteefjes en de salade en eventueel wat parmezaanse kaas.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen