Hartige taart met boerenkool en worst

Bereidingstijd: Minder dan 1 uur
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Hartige taart met boerenkool en worst

pak Koopmans hartige taartdeeg
ui, gesnipperd
spekreepjes
boerenkool
paneermeel
tomatenpuree
kerriepoeder
eieren
slagroom
XXL Unox Gelderse rookworst

Benodigdheden

Olie, peper, zout, taartvorm van 25 cm, wok of koekenpan.

Bereiding

  1. Ontdooi het hartige taartdeeg. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Fruit de ui en bak de spekjes daarbij krokant in een pan. Zodra de spekjes gaar zijn, voeg je de boerenkool toe tot hij iets is geslonken. Laat dit mengsel goed uitlekken.
  3. Bedek een ingevette quichevorm met de plakken hartige taartdeeg en bestrooi de bodem met het paneermeel.
  4. Meng het uitgelekte boerenkoolmengsel met de tomatenpuree en kerriepoeder en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de taartvorm.
  5. Kluts de eieren met de room, zout en peper en giet over de vulling.
  6. Snijd de worst door de lengte in de helft en leg deze met de snijkant naar boven in de vorm. Bak af in de oven in 30 minuten.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen