Skip de extra afwas en maak je salade in een eetbare bowl. Voor eenieder die gewoon even iets anders wil dan een doodgewone salade.
Ingrediënten voor Groentewrap saladebowl met gefrituurde feta
Bereiding
- Verhit de oven voor op 175 ℃. Verhit 3 cm zonnebloemolie in een diepe pan. Vouw de tomatenwraps als een bakje in hittebestendige kommen. Bak de wraps krokant in 8-10 minuten in de oven.
- Meng voor de dressing de zest van een halve citroen samen met 1 el citroensap, 1 tl oregano en 2 el olijfolie, een snuf peper en zout.
- Haal de fetablokjes door de maïzena en bak deze in de hete zonnebloemolie tot ze goudbruin/krokant zijn.
- Meng intussen de komkommer, olijven, rode ui, cherrytomaten, en romaine sla en breng op smaak met de dressing. Serveer de salade in de wrapbowls met de krokante feta bovenop.
Wil je iets knapperigs in je burrito roll? Voeg dan wat lekkere knapperige nootjes toe, zoals wasabi nootjes of cashewnoten.