Groentewrap saladebowl met gefrituurde feta

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Skip de extra afwas en maak je salade in een eetbare bowl. Voor eenieder die gewoon even iets anders wil dan een doodgewone salade.
Diondoornik_4K9A4644.jpg

Ingrediënten voor Groentewrap saladebowl met gefrituurde feta

Knorr Groentewraps tomaat
fetablokjes
maïzena
oregano
citroen
komkommer, in reepjes
zwarte olijven
rode ui, in ringen
cherrytomaten, gehalveerd
romaine sla, in reepjes
eetlepels olijfolie
Peper en zout

Bereiding

  1. Verhit de oven voor op 175 ℃. Verhit 3 cm zonnebloemolie in een diepe pan. Vouw de tomatenwraps als een bakje in hittebestendige kommen. Bak de wraps krokant in 8-10 minuten in de oven.
  2. Meng voor de dressing de zest van een halve citroen samen met 1 el citroensap, 1 tl oregano en 2 el olijfolie, een snuf peper en zout.
  3. Haal de fetablokjes door de maïzena en bak deze in de hete zonnebloemolie tot ze goudbruin/krokant zijn.
  4. Meng intussen de komkommer, olijven, rode ui, cherrytomaten, en romaine sla en breng op smaak met de dressing. Serveer de salade in de wrapbowls met de krokante feta bovenop.

Wil je iets knapperigs in je burrito roll? Voeg dan wat lekkere knapperige nootjes toe, zoals wasabi nootjes of cashewnoten.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen