Gnocchi met raapstelenpesto, sperziebonen en steak

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Gnocchi met steak

Ingrediënten voor Gnocchi met raapstelenpesto, sperziebonen en steak

bos raapstelen
sperziebonen
tomaatjes
Boerschappen steak
gnocchi
knoflook
Parmezaanse kaas
walnoten

Benodigdheden

Bereiding

  1. Was de raapstelen en pluk een paar mooie blaadjes van de raapstelen voor de garnering.
  2. Snijd de rest van de raapstelen klein en staafmixer dit samen met de olijfolie, walnoten, knoflook en de geraspte Parmezaanse kaas tot een ruwe pesto. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
  3. Maak de sperziebonen schoon, halveer ze en kook de 6-8 minuten tot ze gaar zijn.
  4. Snijd de tomaten in partjes. Kook de gnocchi volgens de verpakking.
  5. Peper en zout de steak en bak deze 3 tot 4 minuten aan beide kanten in de olie of boter.
  6. Giet de gnocchi af en meng deze met de raapsteelpesto, de sperziebonen en de tomaatjes en breng op smaak met peper en zout.
  7. Snijd de steak in dunne plakjes, serveer over de gnocchi en garneer af met de blaadjes raapstelen.

Dit recept is afkomstig van Boerschappen.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen