Gluhwein met een twist: Pittige Aziatische Gluhwein

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Gluhwein met een twist: Pittige Aziatische Gluhwein

fles soepele rode wijn
sereh
verse cm gember, geschild
steranijs
kruidnagels
rode peper, gehalveerd en zaadjes verwijderd
peulen kardemom

Benodigdheden

Bereiding

  1. Breng in een pannetje 200 ml water met de sereh, gember, steranijs, kruidnagels, rode peper en kardemom aan de kook. Laat daarna op zacht vuur het geheel een half uurtje pruttelen. Mocht het dreigen droog te koken, voeg dan een beetje water toe.
  2. Voeg na het half uur de fles wijn toe. Laat warm worden (niet boven de 60 graden) en serveer. 
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen