Ingrediënten van de groene salade:
- 1 komkommer
- 400 gram broccoli roosjes
- 200 gram edamame boontjes
- 1 medium formaat wortel
- 100 gram spitskool
- Handje peterselie
- Handje koriander
Dressing:
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel sesamolie
- 1 eetlepel azijn
- 1 theelepel Dijon mosterd
- 1,5 theelepel sojasaus
- 1 teen knoflook, geperst
- 1 theelepel gemberpasta
- Witte en zwarte sesamzaadjes
Bereiden:
- Breng een pan water aan de kook en kook hierin de broccoli kort tot deze beetgaar is.
- Snijd de komkommer en wortel in reepjes.
- Spoel de edamame boontjes af met warm water.
- Hak de peterselie en koriander fijn.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing (behalve de sesamzaadjes) in een kom.
- Voeg de gesneden groenten toe en meng goed door elkaar.
- Serveer met sesamzaadjes.
Meer recepten van Tothemoen? Klik hier!
print recept