Ingrediënten voor Geroosterde spruitjes met krokante pecorino kaas, pecan noten en cranberries
Benodigdheden
- Koekenpan met anti aanbak laag
- Kookpan
- Schaaltje om in te wellen
- Schaal om in te serveren
Bereiding
- Doe de cranberry’s in een schaaltje en laat 30 minuten wellen met de azijn
- Verdeel de pecorino kaas over een koekenpan met anti aanbaklaag en bak de kaas 6 a 9 minuten totdat hij begint te borrelen en lichtbruin is, laat afkoelen en hard worden. Bewaar de krokante pecorino op een velletje keukenpapier
- Rooster de pecan licht in pan of oven en hak ze grof.
- Maak de spruitjes schoon, blancheer ze 1 minuut en spoel vervolgens koud.
- Laat de boter bruin worden in de koekenpan, voeg de spruitjes toe (eventueel gehalveerd) en roerbak totdat ze mooi gekleurd zijn, breng op smaak met de chili vlokken en wat zout.
- Serveer de gebakken spruitjes in een schaal en garneer met de krokante kaas, de pecan en de gewelde cranberry’s
print recept