Geroosterde spruitjes met krokante pecorino kaas, pecan noten en cranberries

Bereidingstijd: Minder dan 50 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Geroosterde spruitjes met krokante pecorino kaas, pecan noten en cranberries

spruitjes
gebruinde boter
pecorino kaas
gedroogde cranberry's
rode wijnazijn
chilivlokken
pecannoten

Benodigdheden

Bereiding

  1. Doe de cranberry’s in een schaaltje en laat 30 minuten wellen met de azijn
  2. Verdeel de pecorino kaas over een koekenpan met anti aanbaklaag en bak de kaas 6 a 9 minuten totdat hij begint te borrelen en lichtbruin is, laat afkoelen en hard worden. Bewaar de krokante pecorino op een velletje keukenpapier
  3. Rooster de pecan licht in pan of oven en hak ze grof.
  4. Maak de spruitjes schoon, blancheer ze 1 minuut en spoel vervolgens koud.
  5. Laat de boter bruin worden in de koekenpan, voeg de spruitjes toe (eventueel gehalveerd) en roerbak totdat ze mooi gekleurd zijn, breng op smaak met de chili vlokken en wat zout.
  6. Serveer de gebakken spruitjes in een schaal en garneer met de krokante kaas, de pecan en de gewelde cranberry’s

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen