Gegrilde perziken met bastognekruim en roomijs

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Warm fruit alert!
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

We zwaaien het perzikenseizoen verwel met deze gegrilde perziken met bastognekruim en roomijs. Zoete zomertijd perziken: gehalveerd, gegrild, afgemaakt met bol ijs en bite van bastognekoeken en een drizzle honing voor een extra zoete finishing touch. Perfect voor de laatste zomeravonden die een makkelijk en snel fruitdessert vereisen, zo vanaf de barbecue of grill.

Ingrediënten voor Gegrilde perziken met bastognekruim en roomijs

Perziken
Bol roomijs
Bastognekoeken
Olijfolie
Optioneel: Karamel dessertsaus of honing

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verkruimel de bastognekoeken.
  2. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met olijfolie.
  3. Gril de perzikhelften 2-3 minuten tot er lichte grillstrepen verschijnen. Keer om en gril nogmaals 2-3 minuten.
  4. Leg de perziken op een serveerschaal of borden en schep op de helft een bol roomijs. Serveer optioneel met karamelsaus of honing en garneer de bastognekruim er overheen.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen