Garam masala curmble met verse ananas en rode peper

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Garam masala met ananas en rode peper
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Garam masala curmble met verse ananas en rode peper

Ingrediënten vulling
verse rijpe ananas
vanillestokje
kristalsuiker
rode peper
Ingrediënten kruimeldeeg
bloem
kristalsuiker
garam masala
gezouten boter in blokjes, 10 minuten voor gebruik uit de koelkast gehaald
Ingrediënten topping
crème fraîche

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden op hetelucht.
  2. Snijd de ananas los van de schil en verwijder de harde binnenkant. Snijd blokjes van 1,5 centimeter dik.
  3. Snijd het vanillestokje in de lengte doormidden en verwijder met de achterkant van een mes het merg. Voeg het merg samen met de suiker en een rode peper in dunnen ringetjes bij de ananas in een kom en hussel goed door.
  4. Vet een ovenschaal of vier eenpersoonsschaaltjes in en verdeel het ananas mengsel hierover.
  5. Meng de droge ingrediënten van het kruimeldeeg. Voeg de blokjes boter toe en wrijf het met je handen totdat de boter goed is opgenomen. Verdeel het kruimeldeeg over de ananas. Bak de crumble 40 minuten, tot de bovenkant mooi goudbruin is.
  6. Laat de crumble licht afkoelen en serveer met een eetlepel crème fraîche per persoon.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen