Flatbread met hummus en vegan tonijn

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Deze vegan flatbreads met in de hoofdrol een plantaardige versie van tonijn doen je versteld staan. Wij pakten het geheel in met hummus, muhammara, mixten de vuna met kappertjes en olijven én topten het geheel voor een zoete twist af met granaatappelpitjes. Perfect als een eenvoudige lunch, maaltijd of snack. 
Vuna is the real deal en bootst de échte smaak van tonijn na. Geen zelfgemaakte kikkererwten tonijn, maar het idee dat je écht de welbekende vissige smaak tot je neemt. Wij gooiden het op een flatbread, maar de mogelijkheden zijn oneindig.

Ingrediënten voor Flatbread met hummus en vegan tonijn

Flatbread
Muhamara
Potje Vegan Vuna
Appelkappertjes, fijngehakt
Kalamata olijven, fijngehakt
Extra vierge olijfolie
Dille, fijngehakt
Citroen
Granaatappelpitjes
Zout

Bereiding

  1. Bereid de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng de vegan tonijn met de kappertjes, olijven, olijfolie, dille en het sap van de citroen.
  3. Besmeer iedere flatbread met een kwart eetlepel muhamara, gevolgd door een eetlepel hummus. Serveer hierop het Vuna tonijnmengsel en ten slotte met een theelepel granaatappelpitjes.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.