Deze vegan flatbreads met in de hoofdrol een plantaardige versie van tonijn doen je versteld staan. Wij pakten het geheel in met hummus, muhammara, mixten de vuna met kappertjes en olijven én topten het geheel voor een zoete twist af met granaatappelpitjes. Perfect als een eenvoudige lunch, maaltijd of snack.
Vuna is the real deal en bootst de échte smaak van tonijn na. Geen zelfgemaakte kikkererwten tonijn, maar het idee dat je écht de welbekende vissige smaak tot je neemt. Wij gooiden het op een flatbread, maar de mogelijkheden zijn oneindig.
Ingrediënten voor Flatbread met hummus en vegan tonijn
Bereiding
- Bereid de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de vegan tonijn met de kappertjes, olijven, olijfolie, dille en het sap van de citroen.
- Besmeer iedere flatbread met een kwart eetlepel muhamara, gevolgd door een eetlepel hummus. Serveer hierop het Vuna tonijnmengsel en ten slotte met een theelepel granaatappelpitjes.