Flammküchen met geitenkaas en oerpeen

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail


image.jpeg

Ingrediënten voor Flammküchen met geitenkaas en oerpeen

flammküchendeeg
crème fraîche
oerpeen, 3 kleuren
geitenkaas schijfjes
ui
gruyère
peper en zout, naar smaak
honing
rucola

Bereiding

  1. Besmeer de flammküchen bodem met de crème fraîche.
  2. Bestrooi de flammküchen met de geraspte oerpeen, brokkeltjes geitenroomkaas, ui, gruyère en peper en zout maar smaak.
  3. Bak de flammküchen in circa 10 minuten in voorverwarmde oven van 250°C graden.
  4. Druppel vlak voor het serveren, de honing over de flammküchen en bestrooi de flammküchen met de rucola.

Het recept voor flammküchen met geitenkaas komt uit het boek: Pizza’s en Flammküchen

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen