Easy & quick: pizza stromboli met gegrilde groenten, parmaham en Parmezaan

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Is it ever a bad time for pizza?
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Easy & quick: pizza stromboli met gegrilde groenten, parmaham en Parmezaan

pizzadeeg + saus
parmaham
geraspte Parmezaan
gegrilde diepvriesgroenten Bonduelle
ei

Benodigdheden

  • Oven met bakplaat en bakpapier

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Open het blik pizzadeeg door aan het label te trekken. Het blik opent zich vervolgens vanzelf. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg.
  3. Verdeel de ham, groenten en kaas over de pizza. Rol het deeg dan in de lengte op.
  4. Roer het ei los en bestrijk hiermee de bovenkant van de pizza, bak voor 10-15 minuten in de oven.
  5. Serveer de pizza op een mooie plank. Het mes uit de afbeelding is van een van onze favoriete merken Laguiole.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
Het antwoord op de vraag 'Wat eten we vandaag?' is hier te vinden.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen