Desembrood met gegrilde geitenkaas met honing en appelkappertjes

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Een heerlijke lunch met geitenkaas
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Desembrood met gegrilde geitenkaas met honing en appelkappertjes

donker desembrood of roggebrood
gerijpte geitenkaas
honing
appelkappertjes
pompoenpitten
roomkaas
dijonmosterd

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C op de grillstand.
  2. Meng voor het smeersel de roomkaas met de mosterd en 1 eetlepel honing.
  3. Toast de pompoenpitjes in een droge pan tot ze flink beginnen te verkleuren.
  4. Snijd geitenkaas in 8 plakjes en leg deze op een ingevette bakplaat.
  5. Smeer de geitenkaas aan de bovenkant in met honing en plaatst deze ca. 5 minuten onder de grill tot de boven licht begint te verkleuren.
  6. Smeer de plakken brood in met olijfolie, peper en zout en toast deze kort tussen tosti-ijzer of grillpan.
  7. Smeer de getoaste broodplakken warm in met de honing-mosterdroomkaas en leg hierop de plakken geitenkaas.
  8. Snijd de appelkappertjes in plakjes en decoreer hier samen met de pompoenpitjes de broodjes mee.

Gek op geitenkaas? Probeer ook eens deze geitenkaastosti op notenbrood.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen