Ingrediënten voor Desembrood met gegrilde geitenkaas met honing en appelkappertjes
Benodigdheden
- Olijfolie
- Peper en grof zeezout
- Grillpan of tosti-ijzer
- Oven met grillstand
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 210 °C op de grillstand.
- Meng voor het smeersel de roomkaas met de mosterd en 1 eetlepel honing.
- Toast de pompoenpitjes in een droge pan tot ze flink beginnen te verkleuren.
- Snijd geitenkaas in 8 plakjes en leg deze op een ingevette bakplaat.
- Smeer de geitenkaas aan de bovenkant in met honing en plaatst deze ca. 5 minuten onder de grill tot de boven licht begint te verkleuren.
- Smeer de plakken brood in met olijfolie, peper en zout en toast deze kort tussen tosti-ijzer of grillpan.
- Smeer de getoaste broodplakken warm in met de honing-mosterdroomkaas en leg hierop de plakken geitenkaas.
- Snijd de appelkappertjes in plakjes en decoreer hier samen met de pompoenpitjes de broodjes mee.
Gek op geitenkaas? Probeer ook eens deze geitenkaastosti op notenbrood.