De allermakkelijkste vegan rendang

Bereidingstijd: 1 uur+
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Het is tegenwoordig hip om je aan het veganistische voedsel te vergrijpen, maar dit vegan recept is er ook een voor de vleeszonderaars onder ons - gheghe, it's me. Een vega-vete hoeft vandaag niet gestreden te worden want veganist of geen veganist, deze vegan rendang van jackfruit is er één om te proberen. Met de hulp van de Samasaya kruidenpasta voor kan het niet makkelijker en ben je enkel 6 ingrediënten (inclusief de rijst en atjar) verder.

Ingrediënten voor De allermakkelijkste vegan rendang

Samsaya kruidenpasta voor jackfruit rendang
kokosmelk
Fairtrade Original pulled young jackfruit
geraspte kokos + extra voor garnering
pandanrijst
atjar
Zonnebloemolie

Benodigdheden

Wok of hapjespan, koekenpan, kookpan, vergiet

Bereiding

  1. Fruit de kruidenpasta in 2 el zonnebloemolie. Voeg 400 ml kokosmelk toe en laat dit inkoken.
  2. Spoel de stukken jackfruit af en laat uitlekker. Voeg het toe aan de pan en laat op laag vuur in circa 1 uur sudderen. Roer regelmatig door.
  3. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rooster de kokosrasp in een koekenpan zonder olie goudbruin.
  4. Voeg 40 gr van de kokosrasp toe aan de rendang en schep goed door. Serveer met de rijst, atjar en extra kokosrasp.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen