Ingrediënten voor Crostini’s met ricotta en gepofte cherry tomaten
Benodigdheden
- Zout en peper
- Bakplaat en bakpapier
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg de tomaatjes op een bakplaat en bedruppel ze met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak in de oven voor 10 tot 15 minuten.
- Meng in een kom de ricotta en citroensap door elkaar. Voeg peper en zout toe en zet apart. Meng de rode pesto met 2 eetlepels olijfolie en meng goed door.
- Snijd het stokbrood in schuine plakken zodat je een groter oppervlakte hebt om te beleggen. Rooster de plakken met een broodrooster of een grill.
- Verdeel een flinke dot ricotta over de plakken stokbrood en leg er wat van de geroosterde tomaatjes op. Druppel de rode pesto-olie over de broodjes. Garneer eventueel af met basilicum of tijm.
print recept