Crostini’s met ricotta en gepofte cherry tomaten

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Crostini’s met ricotta en gepofte cherry tomaten

stokbrood
cherry tomaten (diverse kleuren)
ricotta
citroensap
rode pesto
olijfolie

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg de tomaatjes op een bakplaat en bedruppel ze met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak in de oven voor 10 tot 15 minuten.
  3. Meng in een kom de ricotta en citroensap door elkaar. Voeg peper en zout toe en zet apart. Meng de rode pesto met 2 eetlepels olijfolie en meng goed door.
  4. Snijd het stokbrood in schuine plakken zodat je een groter oppervlakte hebt om te beleggen. Rooster de plakken met een broodrooster of een grill.
  5. Verdeel een flinke dot ricotta over de plakken stokbrood en leg er wat van de geroosterde tomaatjes op. Druppel de rode pesto-olie over de broodjes. Garneer eventueel af met basilicum of tijm.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen