Crispy ribs met Griekse saus

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

crispy spareribs

Ingrediënten voor Crispy ribs met Griekse saus

Ingrediënten Griekse saus
bos koriander
komkommer
komijnpoeder
Griekse yoghurt
Ingrediënten crispy ribs
gare sparerib
tempurameel
eieren
panko

Benodigdheden

  • Olie om te frituren
  • Wok
  • Keukenpapier

Bereiding

Saus

  1. Pluk en hak de koriander fijn.
  2. Rasp de komkommer en meng met de koriander en de komijnpoeder. Roer vervolgens door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.

Crispy ribs

  1. Snijd de afgekoelde sparerib, met wat aanhangende saus, in stukjes van 1 botje met vlees. Snijd een hoekje uit het vlees uit zodat je stukje bot vrij hebt om beet te houden.
  2. Klop de eieren los. Wentel de ribs door het tempurameel, vervolgens door het ei en dan door de panko.
  3. Verhit olie in de wok tot circa 180°C graden. Bak de ribben in circa 4 minuten goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

Serveer de crispy ribs als snack of met witte rijst. Ook ideaal als onderdeel van een rijsttafel.

 

Uit het boek: Wokking lekker

Samenwerkingen:
Bowls and dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen