Ingrediënten voor Crispy ribs met Griekse saus
Benodigdheden
- Olie om te frituren
- Wok
- Keukenpapier
Bereiding
Saus
- Pluk en hak de koriander fijn.
- Rasp de komkommer en meng met de koriander en de komijnpoeder. Roer vervolgens door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
Crispy ribs
- Snijd de afgekoelde sparerib, met wat aanhangende saus, in stukjes van 1 botje met vlees. Snijd een hoekje uit het vlees uit zodat je stukje bot vrij hebt om beet te houden.
- Klop de eieren los. Wentel de ribs door het tempurameel, vervolgens door het ei en dan door de panko.
- Verhit olie in de wok tot circa 180°C graden. Bak de ribben in circa 4 minuten goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Serveer de crispy ribs als snack of met witte rijst. Ook ideaal als onderdeel van een rijsttafel.
Uit het boek: Wokking lekker
Samenwerkingen:
Bowls and dishes
Saskia Lelieveld