Oké, misschien hebben we de ‘boot’ gemist, maar oh-oh-oh, we lieten ‘m niet varen. De cowboy caviar is ster van de show en krijgt een speciale Home Made treatment. Zet ‘m als salsa op tafel als Max op de GP van Singapore knalt, tijdens de BBQ als salade of als semi-healthy-comfortfood-dish terwijl je een tranentrekker op de bank kijkt. Hij staat zo op tafel en kunt er met gemak helemaal je eigen draai aan geven met wat je nog in de koelkast hebt liggen.
Ingrediënten voor Cowboy Caviar met tortillachips
Benodigdheden
Saladekom, staafmixer, Mason Jar
Bereiding
- Meng alle groenten, maïs en bonen met elkaar in een grote saladekom, snijd 3/4 van de koriander fijn en voeg deze samen met het limoenrasp, feta, jalapeño en de rode ui toe.
- Doe de olijfolie, witte wijnazijn, limoensap, honing, tacokruiden, knoflookpoeder, smoked paprika en de rest van de koriander in een Mason Jar en mix dit met een staafmixer tot een dressing. Schenk over de gemengde groenten en breng op smaak met peper en zout. Meng het geheel en dien op met een grote bak tortillachips.
Zonder de tortillachips koolhydraatarm.