Een kwestie van kort en bondig snijwerk en alle ingrediënten bij elkaar voor een makkelijke salade.
Ingrediënten voor Couscoussalade met scampi en tahinidressing
Benodigdheden
8 satésprikkers
Bereiding
- Mix voor de dressing de Griekse yoghurt samen met de knoflook, de tahini, het citroensap, de basilicum, 1 el olijfolie en de tabasco. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Zet opzij.
- Bereid de couscous volgens de verpakking. Meng vervolgens de paprika, venkel en rode ui met de gare couscous en breng op smaak met 1 el olijfolie en peper en zout. Zet opzij. Meng hier vlak voor het serveren de veldsla doorheen.
- Pel de scampi's en maak ze schoon. Marineer deze met 2 el olijfolie en de barbecuekruiden. Steek aan een satéprikker 3 scampi's en herhaal dit bij de overige 7 prikkers. Bak de scampispiesjes aan beide kanten gaar.
- Schep de couscous salade op de borden, verdeel de scampispiesjes en maak af met de dressing.