Corn on the cob | just Chili-ng

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

For the love of cob, try these! Deze, met boter overgoten maiskolven aan een stokkie, zijn een lente/zomer musthave. Wij geven je 3 varianten zodat je de komende tijd op iedere dinnerparty toch net iets anders voor kan schotelen. We beginnen de linkervariant. Niet voor de bange poeperds, maar eentje waar je je tanden moet durven inzetten. Zo gauw je deze eenmaal geproefd hebt wil je niks anders meer.
Maiskolven van de bbq

Ingrediënten voor Corn on the cob | just Chili-ng

maiskolf
gesmolten boter
sweet chilisaus
sriracha
sap van limoenen
rode peper, in dunne reepjes
Optioneel (paprikapoeder)
zout

Bereiding

  1. Bereid eerst de sausmix door de gesmolten boter te mengen met de chilisaus, sriracha, limoensap, knoflook en een beetje zout.
  2. Verhit je (bbq)grill tot middelhoog vuur. Grill de mais en draai om de 2 minuten om. Smeer tussen het draaien door de maïs in met de chili-limoen-boter mix, tot-ie een verkleurd. Dit zal ongeveer 10-15 minuten duren.
  3. Verwijder van grill en smeer er nog een beetje van de mix overheen en besprenkel eventueel met de paprikapoeder en gesneden rode peper.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen