Cordon Bleu van kalkoen met gestoofde andijvie en truffel-aardappelstamppot

Bereidingstijd: Minder dan 40 minuten
Een heerlijk Nederlands gerecht
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Cordon Bleu

Ingrediƫnten voor Cordon Bleu van kalkoen met gestoofde andijvie en truffel-aardappelstamppot

kalkoenfilet
krop andijvie
mosterdkaas
truffelaardappels
melk
ui
knoflook
roomboter
ei
bloem
panko broodkruim (of gewoon paneermeel)
paprikapoeder

Benodigdheden

Bereiding

  1. Snijd de kalkoen in 2 dunne plakken, en sla ze met een pannetje tussen 2 folietjes nog iets platter tot een soort schnitzels.
  2. Schaaf met een kaasschaaf een paar plakken van de mosterdkaas.
  3. Vouw de kalkoen dubbel met de kaas ertussen en zet vast met een prikker.
  4. Peper en zout de gevulde kalkoen, bestrooi met paprikapoeder en haal deze achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopt ei en daarna door het panko broodkruim.
  5. Snijd de andijvie in grove stukken en was deze zorgvuldig.
  6. Schil de ui en knoflook en snijd deze fijn.
  7. Snijd de truffelaardappel in grove stukken en kook deze gaar in 15 minuten. Voeg de melk en de boter toe en stamp deze tot een grove stamppot.
  8. Bak ondertussen de cordon bleu in de roomboter op middelmatig vuur krokant en gaar in 10 minuten.
  9. Roerbak ondertussen in een grote bakpan of wok de knoflook en de ui, voeg daarna de uitgelekte andijvie toe en bak deze 5 minuten mee tot de andijvie geslonken is. Breng de andijvie op smaak met peper en zout.
  10. Serveer de cordon bleu met de truffel-aardappelstamp en de gestoofde andijvie.

Dit recept is afkomstig van Boerschappen.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.