Chinese tomatensoep met miso en kip

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Soepie erbij?
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Chinese tomatensoep met miso en kip

ui, gesnipperd
kipfilet
azijn
Easy Miso pasta van Itsu
appelstroop
sambal
cm gember, fijngesneden
tomatenpuree
tomatensap van Smaakt
stengel citroengras
maïzena, losgeroerd in een beetje water
taugé
stengels bosui, in ringen
water

Benodigdheden

Bereiding

  1. Sauteer de ui en voeg daarna de kipfilets aan de pan toe. Bak deze rondom bruin.
  2. Meng de azijn, miso, appelstroop, sambal en gember tot een marinade.
  3. Voeg de tomatenpuree toe aan de pan met kipfilet en bak 1 min. mee. Voeg heet water en de tomatensap toe samen met de citroengras. Laat 15 min zachtjes koken.
  4. Haal de kip uit de pan en voeg de marinade toe. Pluk de kip. Roer de maizena los met een scheutje water en doe dit samen met de geplukte kip door de soep heen. Verwarm nog 1 min.
  5. Serveer de soep met de taugé en bosui.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen