Zoete verwennerij: Cashew-choco-schotsen van Juutlovesfood

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Een lekkere zoete verwennerij, waar je niet vanaf kunt blijven, deze cashew-choco-schotsen van Juutlovesfood.cashew chocolade schotsen

Ingrediënten voor Zoete verwennerij: Cashew-choco-schotsen van Juutlovesfood

cashewnoten, geweekt*
water
erythritol (suikervervanger)
zeezout
hazelnootpasta, gesmolten

Benodigdheden

Bereiding

*ter voorbereiding op dit recept moet je de cashewnoten eerst een nachtje in water laten weken. Spoel en droog ze daarna goed af voor gebruik.

  1. Maak de cashew room door de cashewnoten, water, suikervervanger en een snuf zeezout in een keukenmachine fijn te malen tot een gladde room.
  2. Giet de cashew room op een met bakpapier bekleedde bakplaat of siliconen vorm.
  3. Lepel de hazelnootpasta op verschillende plekken op de cashew room en maak ‘swirls’ met je lepel. De choco-plaat moet ongeveer een halve centimeter dik zijn.
  4. Plaats de bakplaat minimaal 3 uur in de vriezer om hard te worden. Breek daarna in grove stukken en geniet!

Meer lekkere zoetigheden of recepten van Juutlovesfood bekijken? Klik hier!

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen