Kwijlen waardig! Burrata met tomatensalade

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Een recept voor de burrata liefhebbers!
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Je klassieke burrata tomatensalade. Een kleurrijk bijgerecht of om-te-kwijlen lekker recept voor bij de borrel. Voor een extra bite serveer je 'm bij wat goed brood of crostini's.
Burrata met tomatensalade

Ingrediënten voor Kwijlen waardig! Burrata met tomatensalade

bollen burrata (ca. 100 gram)
gekleurde tomaten
blaadjes munt
blaadjes basilicum
takken doperwtencress (alternatief: tuinkers)
olijfolie extra vergin

Benodigdheden

Grof zeezout en peper, snijplank, scherp mes

Bereiding

  1. Haal de burrata minimaal 1 uur voor het eten uit de koelkast om deze op kamertemperatuur laten komen.
  2. Was en ontkroon de tomaat. Snijd deze in dunne plakken.
  3. Leg de tomaten dakpansgewijs in een cirkel op het bord, leg de burrata in het midden en garneer met de verse kruiden.
  4. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met wat grof zeezout en peper.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen