Brioche met pastrami

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Een lekker broodje voor de lunch!
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Brioche met pastrami

dikke plakken brioche (of witbrood)
pastrami
bloemkool
sjalot
tafelzuren (cornichons, zilveruitjes en Amsterdamse uitjes
vocht van het tafelzuur
piccalilly
kleine krop romaine sla
Verse kruiden

Benodigdheden

  • Extra vergine Olijfolie
  • Grof gemalen peper en zeezout
  • Steelpannetje
  • Oven met bakplaat

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Pel de sjalot en snijd deze in ringetjes, snijd kleine roosjes van de bloemkool en doe deze samen in een kommetje. Breng in een pannetje het vocht van de augurkjes of zilveruitjes aan de kook en giet dit over de bloemkoolroosjes en de gesneden sjalot. Laat dit 1 uurtje marineren.
  3. Smeer de plak brood in met een scheutje olijfolie en rooster ze in een oven goudbruin en krokant in ca. 8 minuten.
  4. Smeer het getoaste brood in met de piccalilly en beleg het daarna met de blaadjes sla, de pastrami en de gezuurde groenten.
  5. Garneer het broodje eventueel af met verse bieslook of peterselie.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen