Bostonpizza

Bereidingstijd: Minder dan 40 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

image.jpeg

Ingrediënten voor Bostonpizza

spinazie
dikke pizza bodem
crème fraîche
peper en zout, naar smaak
knoflook
roomkaas
rode ui
emmentaler
oude kaas

Bereiding

  1. Blancheer de spinazie: dompel de spinazie onder in kokend water en schep het daarna meteen in ijskoud water. Knijp daarna de spinazie goed uit.
  2. Besmeer de dikke pizza bodem met de crème fraîche en bestrooi deze met peper en zout naar smaak. Snijd de knoflook in plakjes en leg deze op de pizza.
  3. Beleg de pizza met toefjes spinazie met daartussen de roomkaas. Snipper de rode ui en verdeel de rode ui en geraspte emmentaler en oude kaas over de pizza.
  4. Bak de pizza 13 à 20 minuten af in een oven van 250 °C graden.

Het recept voor de Bostonpizza komt uit het boek: Pizza’s en Flammküchen

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen