Borrelbrood met mozzarella en zongedroogde tomaten

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Perfect bij de borrel, als snack of als shared voorgerecht
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Borrelbrood met mozzarella en zongedroogde tomaten

ongesneden brood (bijvoorbeeld liefde en passie AH)
roomboter
basilicum, fijngesneden
versgemalen peper en grof zeezout
semi-zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
geraspte mozzarella

Benodigdheden

Oven, bakplaat, aluminiumfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het brood aan de bovenkant om de 3 cm diagonaal in, maar niet helemaal door. Snijd het brood haaks hierop nogmaals aan de bovenkant in, zodat er een ruitpatroon ontstaat.
  2. Meng de gesmolten boter met de knoflook, basilicum en wat zout en peper. Verspreid met een kwastje het botermengsel tussen de inkepingen van het brood en op de bovenkant. Verdeel ook de geraspte kaas en zongedroogde tomaatjes tussen de openingen van het brood.
  3. Pak het brood in aluminium in en bak in het midden van de oven voor ongeveer 20 min. tot de kaas gesmolten is. Leg op een broodplank en serveer.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen