Bladerdeeghapjes met asperge, prosciutto en burrata

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

IMG_3154.jpg

Ingrediënten voor Bladerdeeghapjes met asperge, prosciutto en burrata

groene asperges
plakken prosciutto
crème fraîche
bladerdeeg
honing
chilivlokken
verse tijm
bol burrata
Zeezout en versgemalen peper
ei, geklopt

Benodigdheden

Kwastje, bakplaat, bakpapier

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°C. Haal de bevroren plakjes bladerdeeg van elkaar, verwijder de folie en laat de plakjes eerst 5 tot 10 minuten ontdooien.
  2. Besmeer de plakjes bladerdeeg met crème fraîche. Verwijder het houtachtige uiteinde van de groene asperges en verdeel ze schuin over de plakken bladerdeeg. Leg een plakje prosciutto bovenop, vouw ze dicht en gebruik een kwastje om de bovenkant te voorzien van losgeklopt ei. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak voor 15-20 minuten in de oven.
  3. Breek de burrata in 4 delen en verdeel over de 4 bladerdeeg-aspergepakketjes. Drizzle met honing en garneer met rode chilivlokken en verse tijm.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen