Gedroogde Tomaten

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail


Ingrediënten: 

  • 750 gram tomaten in diverse kleuren 
  • 1 deciliter olijfolie 
  • 4 tenen knoflook 
  • peper en zout 
  • Beetje verse kruiden 

Bereiden: 

  1. Verwarm een oven voor op 100°C.
  2. Snijd de tomaten in 6 parten.
  3. Mix de olie, de knoflook, de geplukte kruiden met wat peper en zout tot een groene kruidenolie.
  4. Meng de kruidenolie met de tomaten en verdeel over een bakplaatje.
  5. Leg de tomaten met de vleeskant naar boven en zet ze 3 tot 4 uur in de oven. Houd de oven in de gaten en haal de tomaten eruit als deze naar wens gedroogd zijn. 
  6. Laat ze goed afkoelen. 

 

Heb je een blackbox XL besteld? Dan krijg je van ons ook nog de volgende heerlijke ingrediënten. Wees creatief en maak er iets lekkers mee. 

  • Asperges. Heerlijk uit de Brabantse grond. Bereid ze op de klassieke manier, of maak er lekkere soep van. 
  • Verse Pesto. Onze beroemde verse pesto. Lekker door de pasta, op je brood, of doe eens gek en schep een lepeltje bij de asperges met zalm!
  • Appelsap. Heerlijke verse appelsap voor bij het eten, als verfrissend drankje of als basis voor een healthy smoothie. 

Meer recepten met tomaten? Klik hier! 

 

Heb je vragen en/of opmerkingen over dit recept of over je box? Mail dan naar boerschappen@homemadechefs.nl
We helpen je graag verder.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen