Bieten Groentewrap rolletjes met parmaham en perzik

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

In de aflevering van vandaag: wat te koken als het buiten verdomd heet is. Ja, wraps hebben zojuist en flinke upgrade gekregen, want deze bieten veggie wraps van Knorr zijn gevuld met parmaham en perzik. Heb jij ff geluk dat de tijd van het jaar waarin het te warm is om zelfs maar naar je oven te kijken, het ook de tijd van het jaar is waarin de meeste producten op hun volste, sappigste, meest verse en ronduit beste zijn.
Bieten groentewraps met parmaham en perzik

Ingrediënten voor Bieten Groentewrap rolletjes met parmaham en perzik

Knorr Veggiewraps biet
Parmaham
verse perziken (of uit blik)
komkommer
optioneel: balsamico crème

Bereiding

  1. Verdeel de plakken Parmaham over de wraps.
  2. Snijd heel dunne plakken van de perziken en verspreid die over de parmaham. Eventuele overblijfsels snijd je in dunne reepjes en mogen in het midden op de wraps.
  3. Snijd de komkommer in drie stukken. Snijd ieder stuk in de lengte in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd dunne reepjes van de komkommer kwarten. Leg deze in het midden van de wraps en rol op.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen