In de aflevering van vandaag: wat te koken als het buiten verdomd heet is. Ja, wraps hebben zojuist en flinke upgrade gekregen, want deze bieten veggie wraps van Knorr zijn gevuld met parmaham en perzik. Heb jij ff geluk dat de tijd van het jaar waarin het te warm is om zelfs maar naar je oven te kijken, het ook de tijd van het jaar is waarin de meeste producten op hun volste, sappigste, meest verse en ronduit beste zijn.
Ingrediënten voor Bieten Groentewrap rolletjes met parmaham en perzik
Bereiding
- Verdeel de plakken Parmaham over de wraps.
- Snijd heel dunne plakken van de perziken en verspreid die over de parmaham. Eventuele overblijfsels snijd je in dunne reepjes en mogen in het midden op de wraps.
- Snijd de komkommer in drie stukken. Snijd ieder stuk in de lengte in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd dunne reepjes van de komkommer kwarten. Leg deze in het midden van de wraps en rol op.