Best of borrel: chorizodip

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Op zoek naar een nieuwe creatieve borrelhap? Deze dip met chorizo, tomaat en knoflook is makkelijk en snel. Ideaal voor bij de borrel, als snack of als amuse.

Ingrediënten voor Best of borrel: chorizodip

Chorizo, zonder vel in halve plakjes
knoflook, fijngehakt
ui, gesnipperd
middelgrote tomaten, in partjes
rode wijnazijn
handje basilicum, in reepjes

Benodigdheden

Bereiding

  1. Bak de chorizo in een scheut olijfolie tot ze krokant beginnen te worden. Voeg het uitje en de knoflook toe en bak deze mee. Voeg daarna de tomaten toe aan het chorizo mengsel en roer dit ongeveer 10 minuten door. Blus af met de rode wijnazijn.
  2. Serveer in een leuke schaal met basilicum.

Tip: lekker om te dippen met stokbrood of focaccia.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen