Bananenpannenkoekjes met havermout en mandarijn

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Campina13dec20227381.jpg

Ingrediënten voor Bananenpannenkoekjes met havermout en mandarijn

mandarijn
eieren
banaan
bakpoeder
bloem
Campina Plantaardig Haverdrink
havermout
margarine
Agavesiroop

Bereiding

  1. Prak de banaan en meng met 2 eieren tot een gladde massa. Meng de bakpoeder met de bloem apart en voeg toe aan het banaan-eimengsel. Schenk de melk erbij en voeg de havermout toe. Meng het geheel goed door elkaar.
  2. Verhit een klontje margarine in een pan en schep met een pollepel kleine pannenkoekjes in de pan. Bak aan weerszijden goudbruin.
  3. Ontdoe de mandarijn van zijn schil en snijd in plakjes. Stapel de pannenkoekjes op een bord op, garneer met de mandarijn en schenk de agavesiroop erover.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen