Babka met Lemon Curd en maanzaad

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

De Libelle Zomerweek stroomde 's ochtends vol met hongerige dames (en af en toe een verdwaalde heer

Ingrediënten voor Babka met Lemon Curd en maanzaad

blik Danerolles Crispy Cinnamon Swirls
lemoncurd
maanzaad
eigeel, geklutst

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ℃. Open het Danerolles blik volgens de aanwijzingen en rol het deeg uit over het keukenblad.
  2. Besmeer het verse deeg met de lemoncurd en strooi hier de kaneelsuiker en daarna het maanzaad over uit. Rol het deeg in de lengte (lange zijde) op, zodat het deeg een lange rol wordt.
  3. Snijd het deeg in de lengte doormidden, maar laat één uiteinde vastzitten. Vlecht het deeg met de 2 delen over elkaar heen en rol op als een soort van slakkenhuis. Besmeer de bovenkant met het geklutste eigeel. Leg de babka op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ongeveer 25-30 minuten af.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen