Avocado burger met geitenroomkaas en gemarineerde rode ui

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

avocado burger

 

 

Ingrediënten voor Avocado burger met geitenroomkaas en gemarineerde rode ui

rode ui
rode wijnazijn
suiker
water
peper en zout, naar smaak
geitenroomkaas
knoflook
bieslook
avocado
zonnebloemolie
kaiser bollen
tuinkers

Bereiding

  1. Marineer de fijngesneden rode uienringen in rode wijnazijn, suiker, water en peper en zout. Liefst al een dag vooraf, maar minimaal een half uur. Laten uitlekken voordat je ze gebruikt.
  2. Meng de geitenroomkaas met knoflook, bieslook en peper en zout naar smaak.
  3. Bak de avocado in een koekenpan met een klein scheutje zonnebloemolie. Rustig bakken, zodat de avocado de kans krijgt om te kleuren, maak de gebakken avocado op smaak met peper en zout.
  4. Besmeer de broodjes met de geitenroomkaas, gebakken avocado erop, gemarineerde rode ui, tuinkers en frisée sla.

Deze heerlijke avocado burger komt uit het boek: Burgerlijk Lekker

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen