Amerikaanse coleslaw

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

En dit is nu wat je noemt een topper voor bij de BBQ. Letterlijk binnen 3 minuten in elkaar geflanst: een makkelijk zelfgemaakte koolsalade met knapperige geraspte kool en wortelen met een romige, maar frisse dressing. Zoals we al zeiden: perfect als bijgerecht (hello my BBQ lovers) of misschien zelfs wel op een sandwich met pulled pork?

Ingrediënten voor Amerikaanse coleslaw

gesneden witte kool
gesneden rode kool
peen julienne
Ingrediënten dressing
mayonaise
appelazijn
suiker
zout
peper

Benodigdheden

Grote kom, kleine kom

Bereiding

  1. Meng de witte kool, rode kool en peen in een grote kom.
  2. Klop in een kleine kom de mayonaise, appelazijn, suiker, zout en peper.
  3. Giet de coleslaw dressing over de kool en schep goed door.
  4. Bedenk en laat voor 30 minuten tot een uur aan de zijkant staan voordat je het serveert voor de beste smaak. Bewaar gekoeld voordat je het gaat serveren.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen