Win 2 kaarten voor de 50PlusBeurs!

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Win 50 keer 2 kaarten voor de 50plusBeurs!

Home Made Chefs heeft een heel leuk nieuwtje voor jullie. Wij verzorgen, in samenwerking met BookSpot, een groot kooktheater op de 50PlusBeurs 2019! Hier worden dagelijks de lekkerste kookdemonstraties gegeven en uiteraard mag er geproefd worden. Maak tijdens de beurs kennis met verschillende kookboekenschrijvers zoals Tooske Ragas en Rutger van den Broek. Fan geworden van hun recepten? BookSpot verkoopt alle kookboeken tijdens de 50PlusBeurs
Lees snel verder, want aan het einde hebben wij nog een leuke verrassing voor jullie!

50PlusBeurs
De 27e editie van de 50PlusBeurs is van 17 tot en met 21 september 2019 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur. De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Ogen en oren tekort!
De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, bezoek het autoplein met actuele modellen, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Win 2 kaarten!
Home Made Chefs heeft een hele leuke verrassing voor jullie, wij mogen namelijk kaarten weggeven voor de 50PlusBeurs! 
Dit is wat je moet doen om de kaarten voor jou en je vriend/vriendin of partner te winnen:

  • Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • Laat in een reactie hieronder weten waarom jij de kaarten zou moeten winnen

Zit je niet bij de gelukkige winnaars, geen probleem! Wij mogen namelijk ook kaarten aanbieden tegen een gereduceerd tarief van €8,50 per ticket i.p.v. €17,50. Heb je hier interesse in? Laat het ons weten!

Hopelijk zien wij jullie van 17 tot en met 21 september bij ons kooktheater op de 50PlusBeurs.

 

*De actie loopt tot en met 13 september 2019.

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.