Wij werpen een blik op kaasfondue

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Blik is hot
Het is alweer twee weken geleden, de Horecava 2020. De grootste horeca vakbeurs van Nederland. Natuurlijk waren wij van Home Made Chefs hier ook te vinden. We keken onze ogen uit, proefden heerlijke nieuwe producten, en maakten kennis met een hoop interessante mensen. 
Zo ook de jongens van “Kaasfondue in Blik”. Want wij merkten op: blik is hot! Sinds 2018 maken deze mannen ambachtelijke kaasfondue in, je raadt het al, blik! Deze kaasfondue bestaat uit kaas, wijn en een beetje aardappelzetmeel. Hoe simpel kan het zijn? Eerlijk, en lekker. Er is ook een variant met truffel, yes! 
Het blik maakt de kaasfondue gemakkelijk om op te warmen. Je haalt namelijk de wikkel van het blik en plaatst deze in een pannetje kokend water. Kind kan de was doen, toch? 

De keuken in, met je blik
Home Made Chefs nam de proef op de som en probeerde deze kaasfondue in blik uit. Het oordeel? Goede smaak, smeuïg, en puur. Op zichzelf staand een prima kaasfondue. Je kunt ‘m zo eten, maar bijvoorbeeld ook gebruiken als saus bij de bloemkool. 
Wij geven ‘m net een beetje extra en maken drie varianten op de classic kaasfondue. We maakten de klassieker, maar dan ín een krokant afgebakken brood. Een pittige Aziatische variant met sambal, rode peper en limoenrasp en een Franse variant met blauwe kaas. 

De variant in het krokant gebakken brood. Lekker met vijgen, druiven en knapperige groenten zoals radijs en paprika. 

Durf jij het aan? Deze spicy kaasfondue is hot, hot, hot! 

Très Frans! Kaasfondue met heerlijk romige blauwe kaas erdoorheen. 

 

 

De blikken kun je online bestellen op  www.kaasfondueinblik.nl 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.