Deze 5 chocoladeletters zijn wel heel bijzonder

Home Made Chefs

Het Sinterklaasavondje is weer gekomen, dus dat betekent dat wemogen zondigen wat betreft het eten van kruidnoten, schuimpjes en chocolade(letters). Onze Home Made Chefs zijn dol op de chocoladeletter, maar toen wij deze zagen viel onze mijter nog net niet van ons hoofd.

De chocoladeletter met cannabis

Je leest het goed, een chocoladeletter met cannabis ofwel CBD. Bij het eten van deze letter wordt het een heerlijk ontspannen Sinterklaasavondje. De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgezocht en bewerkt en kan hierdoor geen enkel kwaad. Dus wil je 5 December een keertje anders vieren? Dit is de manier.

 

Chocoladeletter ‘Wodka Energydrink’

Zoals altijd komt Jamin met gekke en innovatieve chocoladeletter smaken, waaronder deze wodka energydrink smaak. Deze mierzoete witte chocoladeletter bevat een klein percentage wodka, maar maak je geen zorgen wanneer je nog geen 18 bent, want ook dan mag je deze letter gewoon kopen.

 

De ‘Letter van Croquet’

Ben je niet zo'n zoetekauw? Of ben je gewoon een echte frituurfan. Dan is deze letter croquette echt iets voor jou.

Chocoladeletter satésaus

Een chocoladeletter gevuld met kruidige satésaus, een bijzondere combinatie voor een bijzondere letter. Benieuwd naar hoe die smaakt?

Chocoladeletter pindakaas banaan

Chocoladeletter

Dan nog eentje om het af te leren. Een chocoladeletter met pindakaas en banaan. Op een broojde kennen we deze combinatie al, maar zou deze ook lekker zijn in chocoladeletter vorm?

Ook deze chocoladeletter is van Jamin, we vinden het erg leuk om te zien met welke bijzondere letters zij ieder jaar komen.

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie