Robert Kranenborg neemt truckerscafé bij Marjan over

Home Made Chefs

Huh? 

Hoe zit dit? Gaat topchef Robert Kranenborg dit truckersrestaurant kopen? Nee, hij doet een take-over. Hij bestiert de keuken van het populairste truckerscafé van Nederland voor één dag. In een café vol truckers presenteert hij een ster-waardige truckerslunch. Denk aan interpretaties van een broodje bal, uitsmijter rosbief of frietje met. 

Het gaat om café 'bij Marjan" op het industrieterrein Westpoort in Amsterdam. Dit is het bekendste truckerscafé van Nederland. Marjan wordt ook wel de moeder aller truckers genoemd. 

Wat gaan we eten dan?

Op woensdag 12 februari aanstaande doet topchef Robert Kranenborg dus een eenmalige take-over en presenteert zijn visie op truckersmaaltijden. Truckers, maar jij ook als je zin hebt, kunnen binnenvallen voor o.a. een uitsmijter Kranenborg. Bestaande uit spiegeleitjes op brioche met dungesneden runderlende, brunoise van krokante aardappel, gebakken spek en waterkers. Of neem een broodje bal à la Kranenborg; bestaande uit 50% rundergehakt en 50% champignons, mayonaise, zoetzure komkommer, kropsla en rode ui op een croissant bun. Of bijvoorbeeld een Japanse hotdog of friet met parmezaanse kaas en truffel. 

Kan ik dit ergens volgen?

Ben je benieuwd hoe deze lunch zal verlopen? Home Made Chefs is er a.s. woensdag bij en zal verslag doen op de social media kanalen. Hou de Instagram en Facebook pagina in de gaten! 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie